DW Media Logo

Om företaget

Efter lite mer än ett år tillbaka i tiden så drev vi allting själv privat och som hobby. År 2006 så börja det rulla på lite mera.

Vi inriktar oss på att i första hand att hjälpa andra privatpersoner och företag att komma ut på marknaden. Vi intrikat oss även mycket i marknadsföring.

När vi fick den inriktningen hos oss så börja vi masskapa sajter. Det blev nästan mer än vad vi kunde hantera för att kunna erbjuda våra annonsörer ett större utbud på olika slags plan.

Den 28-09-2006 så blev vi ett riktigt företag och ett tag senare så fick vi moms-regen och F-skatten som vi börja ansöka om eftersom våra annonsörer skulle få slippa betala arbetaravgifter när de betalade ut åt oss.

Nu är vi hyfsat stora på marknaden med tusentals besökare på alla våra sajter. Dagligen kan vi erbjuda våra annonsörer hur många olika annonsmetoder som helst.

Dessutom så ansér detta företag att de liknande tjänsterna är alldeles för dyra när det handlar om marknadsförning. Vi håller själv på att marknadsföra oss via olika metoder.

Vi tycker att det är ruggigt dyrt, därför finns vi som är billiga och effektiva att marknadsföra sig på.